Photoshopklus: Het hart van Paul ligt bij zijn werk en dat mag gezien worden!

Paul van de Acker is monteur in hart en nieren en dat mag gezien worden! Iedere dag staat Paul klaar voor zijn klanten. Die willen allemaal het beste voor hun auto en dat doet Paul met passie. Vandaar ook de vraag voor deze mooie Photoshopklus.

De opdracht was: Maak een hart van motoronderdelen. Ik ben gestart met het tekenen van een hart. Dat geeft een basis die gevuld kon worden met de onderdelen. Nu op zoek naar passende afbeeldingen op stock foto sites. Op Adobe Stock vond ik de best passende afbeeldingen.

Motoronderdelen-voor-hart-2Motoronderdelen-voor-hart-1

Om ze eerst in dezelfde kleurstelling te krijgen heb ik ze allebei in grijswaarden omgezet. Daarna ben ik begonnen met het vrijstaand maken van de onderdelen die ik los wilde gebruiken. Toen begon het schuiven, draaien, passen en meten.

Nog een mooie achtergrond erbij en het resultaat mag er zijn!

hart-uit-motoronderdelen

Nu word het hart op verschillende plaatsen gebruikt. Op de kadobonnen, op de website en binnenkort….
Maar dat mag ik nog niet vertellen 😉

www.vdaautoservice.nl