logo ontwerp en webdesign voor Sharon Willems

Sharon kwam als stagiair bij Kwaaijongens, maar was toen al ondernemer in hart en nieren. Sharon fotografeerde al veel en wilde hier ook zeker in verder. Daar hoort natuurlijk een logo bij! Sharon is altijd vrolijk en dat mag ook terugkomen in de kleuren! Magenta is de kleur die bij haar past. Het logo ontwerp en webdesign liggen helemaal in 1 lijn. Op haar website mogen de foto’s spreken… en dat doen ze!
Kijk zelf maar eens!

www.sharonwillems.nl

Ik besefte dat mijn oude logo het tegenovergestelde uitstraalde dan dat ik wilde...

Toen in voor mezelf begon heb ik zelf een logo gemaakt. In de trant van: “Start before you are ready”. Met de kennis en creativiteit die ik toen had, zonder verdere ideeën. Ik kwam bij Kwaaijongens en ontmoette Jopke.
Jopke is één en al energie, creativiteit en is nooit te beroerd om iemand anders te helpen. Samen keken we opnieuw naar mijn logo. Op dat moment besefte ik pas dat mijn oude logo eigenlijk het tegenovergestelde uitstraalde dan wat ik wilde uitstralen. Ze leerde mij kennen en op basis daarvan maakte ze een nieuw ontwerp. En oh, wat ben ik hier blij mee! Dat geldt ook voor het website ontwerp wat ze heeft gemaakt. Wauw! Jopke, ik kan je niet vaak genoeg bedanken.

Bekijk hier nog meer werk waar ik trots op ben