Logo, huisstijl en webdesign voor wandelcoach in Uden

Logo, huisstijl en webdesign voor wandelcoach in Uden! Liesbeth van Cuijk is onlangs gestart in Uden als wandelcoach. Ook online coaching hoort bij haar diensten. Liesbeth is een rustig persoon en dat mocht terug te zien zijn in haar huisstijl en website.

Sharon Willems is met haar op pad geweest voor de foto’s. Dit beeldmateriaal is van groot belang om te laten zien waar Liesbeth wandelt en hoe ze samen met mensen de 4 hoofdpaden bewandelt. Deze fotoshoot is de basis voor haar website. Natuulijke kleuren met het rood wat uit het logo spat!

www.tulipa-coaching.nl

Een paar treffende steekwoorden zorgden voor een wauw-effect

Ik googelde naar webdesigners en kwam uit bij Kwaaijongens en Jopke Jongen. Wat een geluk en wat een klik vanaf onze eerste afspraak. Op zoek naar een webdesign dat mooi, inspirerend, uitnodigend en in alle eenvoud mijn product zou kunnen weergeven. Een paar pakkende steekwoorden moesten ervoor gaan zorgen dat er een wauw-effect zou ontstaan.
En het is gelukt! Hoe fijn is dat.
Jopke verdiept zich in de persoon en de wensen en vervolgens ontstaat er een totaalplaatje. Ze adviseert, lost op en is een aangename gesprekspartner tijdens de afspraken. Korte teksten en inspirerend beeldmateriaal was voor Jopke voldoende om www.tulipa-coaching tot stand te brengen!

Bekijk hier nog meer werk waar ik trots op ben