Wat doet Jop & zo, mijn passie

Wil jij een webdesign, huisstijl en logo op maat?

Wij leven ons in, en realiseren een design, huisstijl en logo dat past
Mijn passie? Het helpen van de middelgrote en kleine bedrijven met hun “gezicht” naar buiten toe. Online en offline. Dat kan zijn van het ontwerpen van een logo met huisstijl, tot brochures in 5 talen. Of een gepersonaliseerde mailing, een webshop of website. Kijk gerust eens in mijn portfolio van wat ik voorheen allemaal al ontworpen en gemaakt heb. Fantastisch leuke job heb ik, al zeg ik het zelf 🙂
Maar je bent een ZZP-er… hoe doe je dat dan? Nou gelukkig ben ik niet alleen… Ja wel als Jop & zo, maar gelukkig niet in mijn netwerk. Ik werk nauw samen met alle leden van Kwaaijongens. Een netwerk van allemaal specialisten in hun eigen vakgebied.

Als MKB ondernemer zie je door bomen het bos niet meer als we kijken naar een webdesign, websitebouw, huisstijl en logo. Waar moet je zijn, wat kost het? En wat krijg ik dan? Al deze vragen beantwoorden we elke dag. In onze ogen is het van belang dat het past, daarbij kijken we naar de wensen en behoeften en ook het budget. Dit alles dient voor beiden in balans te zijn.

Voor een professionele huisstijl mét website ben je bij Jop & zo helemaal aan het goede adres. Natuurlijk is het óók mogelijk je bestaande website in een nieuw jasje te steken. Of misschien ben je op zoek naar een mooie folder, gepersonaliseerde mailings, een fotoboek voor je familie of vereniging / bedrijf. Jop & zo werkt nauw samen met alle leden van Kwaaijongens. Samen kunnen we lezen en schrijven en hebben we aan één woord genoeg om voor jou als klant precies te realiseren waar je naar op zoek bent. Niet alleen op het gebied van ontwerp, maar ook op internet-technisch gebied of SEO hebben we ondernemers in het netwerk die daar alles van weten en je kunnen helpen bij je vraagstukken.

Wil je graag eens praten over de mogelijkheden, sparren over de manier waarop je gezien wilt worden, zit je met je handen in het haar en heb je hulp nodig bij het positioneren van je bedrijf? Bel of mail me gerust, dan plannen we een afspraak in en gaan we kijken wat we voor je kunnen beteken.