Laat Jop & zo je spandoek ontwerpen

Op zoek naar spandoek ontwerpen voor bijvoorbeeld uw marktkraam, beursstand, hekwerk, sponsoring of evenement? Bij Jop & zo ben je aan het juiste adres voor spandoeken geheel naar je wens. Een wervend doek, of juist op de achtergrond ter aankleding. Of wil je laten zien wat je allemaal in huis hebt? De wanden van je beursstand verfraaien? Met spandoeken kan je voor een laag budget een hele mooie styling neerzetten.

Spandoek voor Smits Speelwood

Begin december 2015 heeft Jop & zo samen met Van Dongen Online een spandoek ontwerp voor Smits Speelwood in Zeeland. Zij wilden graag een spandoek van 11 meter lang voor op het hekwerk rondom hun bedrijf. Smits wilde graag laten zien wat ze allemaal met hout voor hun klanten gemaakt hebben. Het is een mooi spandoek geworden gedrukt op PVC frontlit. Met dit spandoek laten ze heel duidelijk met mooie foto’s zien wat ze allemaal kunnen maken.

spandoek-Smits-Speelwood

Drukken van je spandoek

Ook het laten drukken van je spandoek kan je aan Jop & zo overlaten. Wil je een indoor of outdoor doek? winddoorlatend of vlaggendoek? Of juist brandvertragend PVC? We kijken naar je wensen en welke ondergrond het beste geschikt is en past bij de toepassing en plaatsing van het doek.

Alle wensen en eisen bespreken we vooraf in een persoonlijk gesprek. Dan kan het spandoek ontwerpen beginnen!