Webdesign Uden, Oss en Veghel

Voor webshops | websites en online marketing

Is je website alleen je online visitekaartje? Of wil je er meer mee bereiken?

Website ontwerp

Je website kan verschillende doelen hebben. Een naslagwerk voor je klanten, een online visitekaartje of een middel om potentiële klanten te trekken. Allemaal hebben een andere insteek en een ander design nodig. Wil je een passend design voor je online doelen? Dan gaan we daar eerst over sparren. Wat wil je bereiken, en welke middelen zetten we daarvoor in. Ook houden we rekening met het uiterlijk op mobile devices. Wil je een volledig responsive design? Of wil je een schaalbare website die volledig te zien is op tablet of mobiel. Alles in lijn van je uitstraling waar jij als ondernemer voor staat.

Ontwerp webshop

Wanneer je een webshop ontwikkelt, kijk je vooral naar wat je doelgroep graag ziet. Het uiterlijk van je online winkel mag niet in de weg staan voor de presentatie van je producten. We gaan dus helemaal in de huid van je doelgroep kruipen voor het ontwerp van je shop. Wat vindt je doelgroep van kleuren, achtergronden en zijn ze gevoelig voor kortingen of juist je service? En ook hier geldt, je webshop moet in uistraling passen waar jij als ondernemer voor staat.

Online advertenties en banners
Design online houdt niet op met het ontwerpen van websites en webshops. Online adverteren is niet meer weg te denken tegenwoordig. Dit gebeurt vaak op andere dan je eigen websites in de vorm van banners of headers. Ook deze kan Jop & zo voor je maken. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Portfolio
Wil je zien welke websites mijn ontwerp dragen? Kijk gerust in mijn portfolio. Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Webdesign - Uden - Oss - Zeeland - Veghel

Website bouwen en php maatwerk

Wanneer het ontwerp staat en je helemaal tevreden bent, gaan we bouwen. Nou ik niet hoor, dat laat ik aan professionals over binnen mijn netwerk Kwaaijongens. Zij bouwen de techniek voor je website. Dat doen we in Joomla of WordPress. Ondat wij vinden dat je met een open source pakket onafhankelijk bent en blijft. Je hebt dan ook meteen een handig CMS systeem waarin je zelf je website kan onderhouden.

Uiteraard bouwen we graag je webshop. We gebruiken hier Magento voor, hét open source platform voor e-commerce. Wanneer er maatwerk nodig is, bouwen we deze in PHP.

Webdesign Uden – Veghel – Zeeland – Schaijk

Zoek jij een passie gedreven webdesigner in de buurt, ik geef de voorkeur aan persoonlijk contact en werk daarom graag in de regio. Wil jij een webdesign voor een nieuwe website of bestaande website?