Webdesign Langenboom

Een webdesigner gericht op Langenboom

Designer Jopke Jongen
Zit jij met je bedrijf in Langenboom en je zoek een webdesigner of full service internetbureau in de buurt van Langenboom? Dan ben je bij Jop & zo – webdesign op de juiste plaats. Ik ben Jopke Jongen en creatief DTP’er ligt mijn passie in webdesign en alles dat erbij komt kijken om jouw bedrijf succesvol op het web te profileren. Ik maak onderdeel uit van het Kwaaijongens netwerk als webdesigner en huisstijl ontwerper. Je kunt bij mij terecht voor al je grafisch ontwerp vragen.

Vanuit webdesign richt ik mij in combinatie met ons netwerk als een full service internetbureau op de regio Langenboom, Zeeland, Uden en Mill.

Onze diensten op gebied van websites en webshops zijn onder te verdelen in:

  • domein registraties
  • webdesign
  • website bouw (Joomla, WordPress en Magento)
  • webhosting / email faciliteiten
  • SEO en online marketing
  • tekst en content verzorging
  • fotografie
  • beheer en ondersteuning van je website

Als webdesigner wil ik graag werken in de regio waarin ik zelf woon en werk. Lekker dichtbij en persoonlijk. Ik maak graag een afspraak over webdesign met je om vrijblijvend je wensen en vragen inzake een nieuwe website door te nemen. Als designer bied ik je graag de helpende hand bij de profilering van je bedrijf op internet. Ik werk voor een range aan relaties van zelfstandigen tot grote MKB bedrijven. Kom kennis maken.

Mijn relaties zitten door heel Brabant en zelfs daarbuiten, tot in Frankrijk. Ik wil graag jouw bedrijf in de directe omgeving van Zeeland in contact komen vandaar dat ik mij met deze pagina op webdesign Langenboom richt. Vanuit de zoekmachines ben je hier op terecht gekomen denk ik, ook daarin kan ik je helpen. Het gaat verder dan alleen een mooie website qua look en feel. Een succesvolle website trekt de juiste bezoekers aan, relevante bezoekers die contact opnemen. Dus ik daag je uit. Pak de telefoon of stuur mij een mail voor een vrijblijvend gesprek en ik help je graag om die succesvolle website te realiseren.

Aanpak webdesign Langenboom

Het webdesign proces begint met een gesprek waarin ik veel vragen stel, soms toch wel heel verrassende vragen. Vragen die ervoor zorgen dat ik als het ware in de huid van jouw bedrijf kan kruipen. Zo zie ik, voel ik en ervaar ik wat we met elkaar willen bereiken met het webdesign.

Na dit gesprek ga ik aan de slag om een concept webdesign, dit bespreken we met elkaar en schaven daar waar nodig e.e.a bij. Gewoon aan tafel, we zitten immers om de hoek. Zo ontstaat er een webdesign dat past als een jas. Wil jij dit ervaren en succesvol zijn op het web? Bel of mail dan gewoon.

Website bouw Langenboom

Na de realisatie van het webdesign bouwen wij je website van A tot Z in een Open Source platform zoals Joomla of WordPress. De web-hosting, e-mail en support verzorgen we ook. Dit alles doen wij op onze eigen servers van het Kwaaijongens netwerk. Beschouw ons als je partner op internet! Durft te vragen, wij regelen het voor je.

Webdesign en Open Source CMS is de juiste keuze

Als onderdeel van Kwaaijongens kiezen we altijd voor de open source website oplossingen Joomla en WordPress. Dit zorgt dat je vrij bent op het moment dat onze wegen zich mochten scheiden je niet vastzit zoals bij veel bouwers met een eigen CMS. Je hebt met de keuze voor Open Source onafhankelijkheid. En we kunnen met elkaar putten uit een giga hoeveelheid van extensies waarmee we extra functionaliteit zo voor handen hebben. Grote alsook kleine bedrijven maken hier al vele jaren vol plezier gebruik van. En bij vragen heb je ons, de samenwerking die waarde toevoegt vanuit haar expertises en je volledig kan ondersteunen.