Webdesign Schaijk

Een webdesign bureau in Schaijk of omgeving

Ben je als bedrijf of ondernemer in Schaijk of omliggende dorpskernen op zoek naar een webdesigner of full service internetbureau dat zicht richt op Schaijk en omgeving? Dan ben je bij Jop & zo – webdesign Schaijk op de juiste plaats. Als creatief DTP’er ligt mijn passie in webdesign en alles dat erbij komt kijken om jouw bedrijf online succesvol te profileren. Ik maak onderdeel uit van het Kwaaijongens netwerk als webdesigner en huisstijl ontwerper.

Ik richt mij vanuit webdesign op de regio waarin ik zelf woon en werk. Lekker dichtbij en persoonlijk. Ik maak graag een afspraak met je om vrijblijvend je wensen en vragen inzake een nieuwe website voor een nieuw webdesign door te nemen. Als webdesigner kan ik je helemaal ontzorgen met je profilering op internet door mijn netwerk. Ik werk voor een range aan relaties van zelfstandigen tot grote MKB bedrijven.

Mijn relaties zitten door heel Brabant en zelfs daarbuiten. Ik wil graag met meer bedrijven in de directe omgeving van Zeeland in contact komen vandaar dat ik mij met deze pagina op jouw bedrijf in Schaijk richt. Vanuit de zoekmachines ben je hier waarschijnlijk op terecht gekomen, ook daarin kan ik je helpen. Het gaat verder dan alleen een mooi webdesign. Een succesvolle website betekent bezoekers, gerichte bezoekers die contact opnemen. Dus ik daag je uit. Pak de telefoon of stuur mij een mail voor een vrijblijvend gesprek en ik help je graag.

Als webdesigner richt ik mij in combinatie met ons netwerk als een full service internetbureau op de regio Schaijk, Zeeland, Langenboom en Mill. Onze diensten op gebied van websites en webshops zijn onder te verdelen in:

  • domein registratie
  • webdesign
  • website bouw (Joomla, WordPress en Magento)
  • webhosting / email faciliteiten
  • SEO en online marketing
  • tekst en content verzorging
  • fotografie
  • beheer en ondersteuning van je website

Aanpak webdesign Schaijk

Het webdesign proces begint met een gesprek waarin ik veel vragen stel, vragen die ervoor zorgen dat ik als het ware in de huid van je bedrijf kan kruipen. Zo zie ik, voel ik en ervaar ik wat we met elkaar willen bereiken met het webdesign. Mijn doel is de ontwikkeling van mijn relaties te ondersteunen.

Na dit gesprek ga ik aan de slag om een concept webdesign uit te werken, dit bespreken we met elkaar en schaven daar waar nodig e.e.a bij. Gewoon aan tafel, we zitten immers om de hoek. Zo ontstaat er een webdesign naar ieders tevredenheid. Wil jij, u, dit ervaren. Bel of mail dan gewoon.

Na de realisatie van het webdesign bouwen wij je website van A tot Z in een Open Source platform zoals Joomla of WordPress. De web-hosting, e-mail en support verzorgen we ook. Dit alles doen wij op onze eigen servers van het Kwaaijongens netwerk. Beschouw ons als je partner op internet! Durft te vragen, wij regelen het voor je.

Webdesign en Open Source CMS?

Als onderdeel van Kwaaijongens kiezen we altijd voor Open Source oplossingen. Dit maakt dat je vrij bent op het moment dat onze wegen zich mochten scheiden je niet vastzit. Je hebt met de keuze voor Open Source onafhankelijkheid. Grote alsook kleine bedrijven maken hier al vele jaren vol plezier gebruik van. En bij vragen heb je ons, de samenwerking die waarde toevoegt vanuit haar expertises en je volledig kan ondersteunen.